Too much kebab!

Päronen är på mallis, vad gör jag? Ehm, kebab? Tre dagar i rad.. Vad kan man säga. Är man känd på kebabplacet eller? Jaman! Sickt att man inte tröttnar heller. Evelina var här i torsdags, den tjejen alltså! Hur dåligt man än mår så finns hon alltid där och får en alltid att må bättre. Vad fan hade jag gjort utan henne i torsdags? Through better or worse darling! Kusinerna var här igår och Tessan är här idag. Okej, jag vet. Jag är mörkrädd / typ tror att jag ska bli mördad när jag är ensam hemma.. Tessi har dock somnat här brevid mig och snarkar som en best! Tur att hon är söt iaf, höhö. Kvällen spenderades först på pizzerian och sen in till staden för mys på Mezo med några goa gubbar.
Nu ska jag återgå till min kebab.. yum!
Pöss!

Seeing is deceiving, dreaming is believing.

Okej, det är höst! Men det är ganska mysigt faktiskt... Det kommer nog ett litet höst collage ikväll. Check it out!
Nu: 90210!

It's okay not to be ok!

Jag är fortfarande sjuk.... Hellyeah, asså Klara du är så ruuulig! ÖÖÖÖÖÖHH... Hur lyckas folk? Hur kan dom blogga och vara roliga och ha hela det kitet! Nej, jag är sjuk! HI HI HI!

Newsflash, u get bored while being sick!

Okeej... Har legat hemma sjuk i cirkus 3 dagar... En smärre förkylning? NEJ! a BIG one! En liten magsjuka, feber och en dos av ögoninflammation... Dagarna har spenderats i sängen, jag har sett filmen Valentine's day 3 gånger I RAD! och Sex and the city 2 cirkus 2 gånger... Jag kan inte prata och jag kan inte sova... HELL! Aja, det börjar bli bättre, mycket möjligt pga. min iprenfullproppade kropp som just nu i princip inte känner någonting! School on monday, yaaay?! Hahah, lite att ta igen... This sucks!

RSS 2.0