Festival!

Festivalen började idag! Är egentligen inte så mycket för festivaler, karnevaler osv. men lite kul att gå dit i alla fall! Ska äta middag med familjen på Orginell nere i Norra Hamnen och sen dra ut på stan kanske, hehe! Får se, vädret är ju inte det bästa...
Körde lite hårdare sminkning idag, kul med lite ombyte från den tråkiga vardagssminkningen.
Ha en niizzzze kväll!
Typical tuesday dreaming...


Copenhague ♥ Hangover II

Idag var Kajsas sista dag i Sverige så vi åkte till Köpenhamn för en mysdag! Dock så envisades vädret med regn men shopping på Abercrombie & Fitch blev det i alla fall! A&F ♥ ♥ ♥ Älskar lukten därinne!! Hihi
Sen blev det bio, Hangover II, galet rolig!
Kommer sakna dig siiss!
LOOOOVE! ♥

Sicko...

Uppdateringen är sämst men min ursäkt är att jag är sjuk. Inget kul händer och jag har nada inspiration. Ligger bara i sängen och kollar One tree hill/Vampire diaries... SUCKS!


Jag vågar inte hålla din hand, vi är inte sånna som i slutet får varann.

Mysig helg. Blev ingen fest i fredags, istället spenderades den som barnvakt åt favoritkusin, popcorn och HP. Soft lördag i solen och glass på gröningen på kvällen med bästisarna, haha. Evelina åker imorgon... sucks! Sen jobbat idag, kom hem till ett vattenkrig mellan mamma och Isabelle... sen ner på stranden för första doppet i år.
Det blir jordgubbar ikväll! Gott!
Såååå snygg!

Lunch

Åker in till stan nu för att träffa söta och saknade Gabriella. Det blir lunch och lite shopping i det erhhmm "fina" vädret... Imorgon rockas Robyn konsert med Evlina, onsdag jobb, torsdag jobb och kvällen spenderas på Mezzo med tjejerna, fredag jobb och sen FEST! Jaman, gotte vecka att se fram emot! Pöss!

RSS 2.0